• oil2.jpg
  • olive03.jpg
  • olive05.jpg
  • lemon.jpg
  • olive02.jpg

 Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του...

 

Το ελαιόλαδο έχει υψηλή διατροφική αξία για τον άνθρωπο και αποτελεί βασικό στοιχείο της μεσογειακής διατροφής.

Στην ελληνική κουζίνα το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση σε κρύα ή ζεστά πιάτα.

 

 Οι ευεργετικές του ιδιότητες έχουν αποδειχτεί από πολλές επιστημονικές μελέτες. Όσο καλύτερο είναι ποιοτικά το ελαιόλαδο τόσο περισσότερο ενισχύονται οι ευεργετικές του ιδιότητες.

 

Η υψηλή ποιότητα και η σταθερή γεύση διαχρονικά χτίζεται βήμα βήμα από την εμπειρία του παραγωγού και τη γνώση του ελαιοποιητή.